Modele te kostumeve

Dhe Këtu http://www.fursk.ru/katalog/muzhchinam/dublenki/tipizdeliya-dublenki Mund të gjeni pallto me cilësi të lartë dashi për burrat në një shumëllojshmëri të modeleve. MODELE praktika të modës me çmime të përballueshme-Kjo është një mundësi për të blerë Deri në rroba të ngrohta dimrit paraprakisht! Für Fabrika „Kalyaev“ i pëlqen çmimet e bukur dhe një shumëllojshmëri të modeleve që theksojnë individualitetin e Stilit çdo konsumatorit. Rregulli kryesor që palefreniers duhet të zotëruar NUK është të veshin këpucë të lehta të dasmës për një Kostum të Darkest dhe anasjelltas. Zgjedhja e këpucëve ose këpucëve të këputura, është e vështirë për të bërë një gabim-ATA përshtaten në stilin e çdo Kostum Klasik të burrave. MODELE të gjithanshme me një hundë të Vogël ose të katërkëndësh, por PA dallime të Forta në një drejtim ose në një tjetër. Këpucë dhe lidhëse për MODELE meshkuj NUK duhet të jetë i spikatur dhe të tërheqë vëmendjen. MOS harroni: Klasik është opsioni më fitimprurës. DISA këshilla për përzgjedhjen e këpucëve të dasmës për burrat: Liri prej Liri të verës. Sigurohuni që të merrni këpucë të lehta. Modeli duhet të jetë élégant. Materiali-lëkurë të butë ose Kamoshi. Këpucë PA bizhuteri dhe çamçakëz ose lidhëse, me një shtresë të hollë.

Këpucët me perforacione po bëhen gjithnjë e më Popullore në botë çdo vit. Tani vrimat Dekorative, më parë shërbyen si një mekanizëm i vlefshëm për devijimin e UJIT në Fiset galikane. Popullariteti Modern i këtij modeli ka shumë të ngjarë të shkaktohet nga universaliteti dhe densiteti i TIJ i ngjashëm. Jeans dhe brogues-një nga kombinimet e njohura, përdoret pothuajse çdo Njeri të paktën një Herë në jetë. Por, sipas një Kostum të përshtatshëm të përshtatur, ATA Gjithashtu Mund të Dalin. Varësisht nga komoditeti i dëshiruar, zgjidhni prishjen e nevojshme të lëkurës dhe gëzoni një Investim afatgjatë në imazh dhe komoditet. Shpesh gjenden në mot të zjarrtë dhe në partitë verore. Të paktën të ketë një furçë dhe Tani është Duke kryer një Piké thjesht Dekorative, AJO shton një ekstravagancë të caktuar dhe çmenduri. Në një moshë të re është particulier e rëndësishme. Variacioni më i zakonshëm i krijimit të një Derbi. Duket e thjeshtë, e veshur mirë, parandalon shfaqjen e foldave në DELE të këmbës…

3. të errët-Kostum GRI. Këpucë të përshtatshme të zeza dhe të errëta. Kombinimi perfekt. Costume gris dhe qymyr. Këpucët e zeza do të bëjnë një Kompani ideale. Samburu veshin stolitë prej Metali, lëkure, gurë, eshtra, rruaza të mëdha nga rruaza. ATA kanë rroba të ndritshme Kombëtare-të gjitha llojet e mbeshtjelljes, manteleve dhe fashave. STILI modë për Burra dhe gra» Moda e grave» Kostume tradicionale të popujve të ndryshëm.

This entry was posted in Allgemein. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.